HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Thursday, December 29, 2011

my twenty :)

assalamualaikum :)

well, today is my birthday. DUA PULUH dah. no more belas2, dah start with puluh2 uhuuu dah tua ahaha takdelah tua pun kan yang penting awet muda. betul ke? betullah! jalan mana2 orang mesti ingat aku nih budak sekolah lagi. mesti tanya tingkatan berapa lah apa. budak sekolah menengah pun panggil saya adik. tak cukup awet muda lagi ke tu? :P

ok habis sesi memuji diri sendiri. next is sesi penghargaan…

firstly, mestilah nak berterima kasih dengan mama and abah. tanpa diorang, takdelah syamimi fatin ini. thanks to both of you, mesti susah nak jaga seorang anak perempuan tunggal yang manja lagi mengada- ngada ini kan? im sorry menyusahkan. thanks untuk segala- galanya tak tersebut sebab banyak sangat. I love both of u…<3

then, my love si cafiq, orang pertama yang wish. gila cekap 1200 am dia call. aku pun tak perasan dah pukul 12 haha… thanks awak… u make my day seriously, thanks nyanyi2 main gitar, senyum je saya hihi. saya buka recording tu sampai tertidur, sweet tak saya? but sorry for today, sorry for being a mengada- ngada birthday girl.. janji tak buat lagi. sayang awak kbye larikkkkkkkkk

thanks yang wish kat fb, lin, ina, dj, husna, fiqa, kak mada, aina (xtau ni siapa but thanks dear) yang wish kat fb ni sure ingat my birthday sebab tak publickan pun tarikh birthday kat situ. takpe, yang penting ikhlas, ingat tak ingat belakang cerita, then kat twitter, mok, mira, kak dot, sal, kak laila, bariqi, ezanidma, aisalinglung(sama birthday! happy birthday jugak!), nabilatanzara. then, yang face to face haaa ni ramai sangat thanks semua. yang wish kat tepi jalan pun ada haha. lawak. yang call, mesej, yang suruh call macam2 lah korang :P

then, thanks to my friendssss yang sajaaaa buat prank petang tadi. korang sangat nakal buli aku!! innocent sungguh aku nih tak terfikir pape pun wuwu… ingat kan aku terselamat dari sebarang prank sebab semua orang sibuk berstudy week… tapi ada jugak rupanya… takpelah kesian kat aku sebab tahun lepas korang prank tak jadi, tahun ni jadi pulak ye haha nasib takde tepung ke telur atau air… alhamdulillah :P

DSC04964

with the next birthday girl yang bajunya kuning tu, syida wong(nama glamor). birthday dia esok..

DSC04962

thanks korang! kek coklat pisang ni sedap sangat sampai habis menjilat jari nyumnyummm I love u all hihi

dan dengan ini saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan happy birthday to rasyidah 30th 12. ingatlah yang kita dah 20 bukan 19 lagi.. semoga kau tak selalu cubit atau pukul aku. sakit tau tak! :p good luck exam. sayang kau

wish untuk diri sendiri: happy birthday syamimi fatin. semoga diberkati, menjadi anak yang solehah, rajin2 study, good luck in your exam tak payah nak stres sangat cepuk kang! makan je tau… sila belajar kalau nak pointer bagusssssss. wake up, pemalas!

p/s: will update about the ‘prank la sangat tu kan’… if ada masa hihi

Wednesday, December 28, 2011

apa kaitan new zealand dan ombak rindu?

haa… apa kaitannya? sape nak tahu kena baca sampai habis :P (ceh, macam ada je yang hadap sangat nak baca kan?)

minggu lepas dan minggu lepasnya lagi me and my coursemates pergi Chuping, Perlis and Cameron Highland. so, nampak tak lagi kaitannya? kalau tak nampak, maknanya dia tak pernah pergi Chuping and tak tengok cerita ombak rindu.. hehe… chuping sangat cantik, tenang, even panas tapi bila angin datang rasa macam taknak balik. rasa macam angin tu cakap jangan balik jangan balik…haaaa sudah! sejak bila angin boleh cakap entah… hiperbola gila! cakap pun tak guna kalau tak tengok gambar Chuping yang cantik :)

perlis 001

luasssssssssss boleh main golek2 bila penat pun tak habis lagi tempat ni untuk digolek2 (?)

perlis 004

nah ambik lembu yang banyak… excited semua hari tu haha

perlis 009

nah ambik rumah lembu kambing pulak

perlis 013

tengoklah kawan2 saya yang comel ni, seronok angin kuat sangat :D

perlis 047

penghuni2 kandang D haha :P

388499_292661490777682_100001015016984_860451_560883746_n

nah kambing seekor… pergi ni kena buat report pasal lembu kambing semua tapi gambar banyak gambar kami2 je T__T

379438_292668817443616_100001015016984_860524_1068991650_n

ni tempat kegemaran. takpaham kenapa semua orang nak angkat tangan. aku pun sama. oh, nak rasa angin kuat lah!

384894_292672304109934_100001015016984_860567_2074667849_n

Future Food Technologist :) bangga aku dapat duk atas pagar

next is field trip to tempat ombak rindu… iaitu cameron highland… kat sini gambar tak banyak sangat sebab rushing sikit.

cameron highland 007

saya sukaaaaaaaaaa tempat ni :D nak honeymoon sini makan sayur dan teh hari2 boleh? ;P

cameron highland 018

saya sukaaaaaaaaaaa bau tea rasa macam nak letak bau tea dengan daun dia dalam report

384619_296490750394756_100001015016984_870358_796897036_n

382668_296487827061715_100001015016984_870320_1006372309_n

kawan2 snap pic kat tempat lisa surihani cakap kat aaron aziz “u know why? bcoz I love u!” :D

cameron highland 011

gedik je kan cakap tempat ombak rindu padahal sebelum tu macam tak pernah datang sini, bila ombak rindu keluar je teurs cakap ini tempat ombak rindu. kemain.. pastu kawan2 suka teka mana tempat hariz accident.. macam2 T__T nak je letak gambar dalam bus kat sini tapi taboleh sebab kami terlalu gila dalam tu hihi

so, dah habis entri ni, tahu tak apa kaitan new zealand dengan ombak rindu? kalau tak paham2 lagi sukati lah. nak pi study kbye

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI