HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Tuesday, May 29, 2012

with my crazy friends :P

assalamualaikum and hello! :D
now, kat rumah sedang bersenang- lenang ni… indah sungguh dunia. balik hari jumaat lagi tapi esok dah nak balik usm :( cepat sungguh masa berlalu. study week minggu depan. memang tak boleh duk rumah laa, tak study le jawabnya hehe…
ok. ni semua gambar2 hang out hari tu dengan kawan2 yg gila2 semuanya :) kitorang setiap sem pun mesti nak jejak seoul garden. macam acara tak rasmi pulak… kononnya, lepaskan stres la kan… ini, more to jalan2 cari makan kot? memang asyik makan je. nak meletop perutku!
malas nak letak caption. so, enjoy the pictures! :D
DSC_0508DSC_0509gilaDSC_0514
DSC_0522DSC_0524DSC_0526
DSC_0542
DSC_0548DSC_0549DSC_0560
DSC_0573DSC_0576DSC_0578DSC_0587DSC_0589DSC_0596DSC_0601DSC_0602DSC_0605DSC_0606
DSC_0610DSC_0619DSC_0620DSC_0627DSC_0638DSC_0639
DSC_0655DSC_0658DSC_0676
DSC_0678DSC_0709DSC_0710
DSC_0725DSC_0729DSC_0747
IMG_0508

one word. H A P P Y :D

Monday, May 21, 2012

mysterious masquerade dinner

wah, I should update about this 1 week before. tapi, kalau dasar pemalas memang begitu. merindui blog ini, tapi takde mood nak update, so tukar background blog… ok tak? saya puas hati… simple and nice. puji hasil tangan sendiri pulak.. sungguh tak malu :D

ok, mari mulakan cerita!

dinner ni sebenarnya 12 mei lepas, tapi excitednya perasaan setiap ajk bermula dari entah tak tahu bila… seawal mendaftarkan nama as ajak ke? haha ni first time jadi ajk untuk dinner. seriously, belajar banyak benda. thanks to semua ajk yang sama2 berusaha untuk menjayakan dinner nih. and, thanks jugak to lecturers and students school ti yang datang… thanks support dinner nih. we, committee of this dinner are so glad to get your positive feedbacks. rasa kerja kitorang berbaloi and puas hati sangat. ada cakap this is the best dinner yang dia pernah pergi. terharu ok! ada jugak personally text me and cakap it’s a great nite :)

wah, macam aku je pengarah program, padahal ajk pendaftaran je pun. tapi pening jugak jadi ajk pendaftaran ni, kena deal dengan siapa yang nak pergi and kutip duit. takut bila tiba bab duit, kalau seringgit 2 takpe, ini? pfftt kalau hilang, macam mana? jadi ajk pendaftaran dengan sal, juniors… syafinaz and ain. diorang best, gila2 jugak haha. tapi gambar dengan korang dekat korang punya hp kan… nanti bagi k :D

 

mask                                           577871_440350132659203_100000526599022_1589493_326557508_nsebahagian wishes… mostly, semua nak kawen haha564815_411449012221278_100000685478883_1287255_1640575888_n551836_411449098887936_100000685478883_1287258_1877533185_n547722_411449358887910_100000685478883_1287268_2106313626_n554829_411451875554325_100000685478883_1287316_73216010_n561316_411448672221312_100000685478883_1287249_81140775_nDSC00057dalam surau pun sempat lagi…

dancingsweet tak? haha… lawak je bila ingat balik577093_440373072656909_100000526599022_1589930_1480559957_n2012-05-12 23.17.31535861_411454522220727_100000685478883_1287368_356365082_nantara 3 penggerak utama … yang tengah tu sangat garang ok tapi dia baik :D582100_440373765990173_100000526599022_1589941_1357435315_najk ti nite yang gila2 semuanya 531174_440376929323190_100000526599022_1589997_188007667_nafter dinner, kami buat post mortem sikit… kat straits quay. lawa tempatnya

DSC00060_1

first time pakai lipstik masa dinner nih… selalu lip balm je, jadi saya dah ada 1 lipstik dalam simpanan. kesimpulan yg boleh dibuat, saya tak berapa suka sangat pakai lipstik. ada rasa geli sikit haha…

after all, saya sangat lega and happy dengan dinner nih… lega dah habis, tapi rindu nak buat kerja sama2, practice dance sama2… kenangan semua tu… korang semua memang best! tahniah :D

yang tak berapa bestnya, tak dapat bergambar betul2 dengan wani, syida n sal… masing2 pun sibuk kan… takpe, gambar dengan korang bukan kat dinner nih pun banyak hehe

p/s: gambar yang takde watermark bukan saya punya, dari kamera kawan2…

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI