HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Thursday, March 26, 2015

Herbal Blend Multi- Purpose Cream yang hebat!

Assalamualaikum dan selamat pagi awak semua :)

Harini nak bercerita sikit pasal 1 produk Shaklee yang WAJIB ada dalam setiap rumah. Sebelum tu, siapa tak follow lagi instagram mimi? Jom follow untuk lebih banyak info and testimoni.

Follow: @shaklee_bymimi

OK, Produk yang saya cakap tu ialah HERBAL BLEND MULTI- PURPOSE CREAM yang sangat hebat dan boleh digunakan oleh semua lapisan masyarakat, dari baby sampailah mak ayah baby, atok moyang baby hihi...

Cream ni memang best dan semulajadi. Ia dingin, menenangkan, bermenthol, tidak berminyak dan diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi iaitu sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.



KEGUNAAN HERBAL BLEND MULTI- PURPOSE CREAM

  • Merawat ekzema dan gatal- gatal kerana digigit serangga
Biasanya yang paling saya tak tahan digigit nyamuklah! gatalnyaaa la rasa kan? awak pun mesti rasa macam tu. Boleh try Herbal Blend ni insyaAllah berkesan, sapu je kat tempat kena gigit tu. Sama juga kalau kena ekzema, sapu je nipis- nipis.


  • Ubat luka dan melecur
Boleh menjadi pengganti minyak gamat. Kadang- kadang kita pun tak tahu bila nak jadi sesuatu kan? contoh macam jari terhiris kena pisau ke terkena minyak panas sikit ke waktu goreng ikan, jadi boleh guna Herbal Blend juga. Memang patut simpan satu kat rumah.


  • Menghilangkan parut
Kalau kena chicken pox kan ada parut yang susah nak hilang? haaa boleh juga sapu Herbal Blend ni.


  • Melegakan ruam dan rasa pedih pada bayi

Baby selalu ada masalah ruam kan? Bila dia ruam, akan rasa pedih dan tak selesa, so bolehlah sapu Herbal Blend hebat ni. Berkesan tau, cubalah! Lagipun krim ni tak bahaya untuk baby.


  • Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
haaa yang ni best! sebabnya memang rasa tak best gila bila tumit kaki keras macam bersisik. Boleh lembutkan dengan Herbal Blend, nanti tumit tu jadi lembut dan licin je, barulah kaki kita comel!


  • Sebagai daily lotion
Daily lotion pun boleh juga... Tak melekit pun tau!


Banyakkan kegunaan Herbal Blend dari Shaklee? Harganya pun murah sahaja,., tapi dapat manfaat yang begitu banyak... boleh digunakan oleh semua orang pulak tu! Plus, Herbal Blend ni selamat dan tak mengandungi bahan kimia yang berbahaya macam steroid. Sebab tu lah Herbal Blend menjadi pilihan saya dan tentunya awak pun patut jadikan ia pilihan hati.


Kalau nak order atau any pertanyaan, boleh contact saya:

Emel: sfatin29@gmail.com
Whatsapp : 019- 4135838
FB: Syamimi Fatin atau Sweet Ivy Style (page)
Shaklee ID: 1185438

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI