HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Wednesday, April 8, 2015

10 Sebab Anda Perlukan Vivix Shaklee

Assalamualaikum semua :D



Harini saya nak share mengenai 1 produk Shaklee yg memang famous, mungkin awak pun pernah dengar VIVIX SHAKLEE atau ada yang panggil SIRAP SHAKLEE. Okay, apa keistimewaan Vivix ni?

Vivix ni dicipta selepas penyelidikan bertahun- tahun oleh Shaklee dan ia merupakan supplemen anti- penuaan (anti aging) terbaik di dunia. Mengapa Vivix supplemen terbaik dan diperlukan?

Tonton VIDEO mengenai kebaikan Vivix

1. Vivix membantu melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia

2. Vivix mengurangkan pembentukan AGE proteins yang boleh merosakkan sel

3. Vivix menyokong kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular

4. Vivix menyokong kesihatan otak

5. Vivix meningkatkan fungsi sistem imun

6. Vivix menggalakkan jangka hayat sel lebih lama

7. Vivix membekalkan antioksida untuk melawan radikal bebas

8. Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel

9. Vivix mengawal genetik dan membantu melambatkan penuaan sel

10. Vivix menggalakkan penuaan yang sihat



The ingredients in Vivix have been shown to help protect and repair DNA damage, positively influence longevity genes, re-populate mitochondria to produce energy, and slow formation of AGE proteins (plaque in your cells). (source)


ANTARA MANFAAT DAN KEBAIKAN VIVIX:

  • Mengelakkan KANSER PAYUDARA
  • Untuk kelihatan AWET MUDA
  • Mengelakkan OBESITI & GEMUK
  • Mengurangkan gatal yg disebabkan oleh RESDUNG
  • Mengurangkan JERAWAT & JERAGAT
  • Mengelakkan CYST & FYBROID. Untuk yg sedia ada, InsyaAllah Vivix boleh membantu mengecutkan
  • Meningkatkan KESIHATAN
  • Bagus untuk MEMBUNUH SEL KANSER
  • Bagus untuk HEAVY SMOKER menghentikan ketagihan pada rokok

  

Vivix ialah supplemen terbaik untuk anda yang mementingkan kesihatan dan kecantikan. Bagi anda atau keluarga yang menghidapi penyakit kencing manis, darah tinggi, penyakit jantung dan penyakit lain, tak mahu telan macam- macam jenis ubat atau pil, ambillah Vivix Shaklee ni insyaallah dengan 1 sudu sehari dan konsisten, anda akan melihat sendiri perubahan baik dari pengambilan Vivix! 

Kalau ibu bapa yang jenis tak suka susahkan anak kirim wang tetiap bulan tu, moleklah kalau kirim supplemen Vivix. Ia lebih bermakna kan kalau kita tengok ibu bapa kita sihat dan bertenaga? :)

Harga Vivix memang tak dinafikan mahal bagi sesetengah orang tapi sebenarnya ia sangat berbaloi dengan manfaat yang diberi. Tak percaya kena cuba dulu, jangan risau saya akan beri harga terbaik beserta tips dan consultation hanya untuk customers saya. :)

Untuk booking, order dan consultation boleh whatsapp di 019-4135838 ye :)




No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI