HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Thursday, May 14, 2015

Kisah Cintaku dengan Omega Guard Shaklee!


Assalamualaikum semua, harini Mimi excited nak cerita mengenai kisah cinta dengan Omega Guard Shaklee yg best ni! hehe




Sebenarnya mula2 consume Omega ni time lepas pindah dari Cameron Highland, sebabnya sebelum tu badan memang macam dipam- pam je sebab asyiiiiiklah makan, dan selalu makan tengah malam sebelum tidur... Mimi pulak jenis senang naik badan, tapi nak turun susah betul! huhu

Dulu, memang sensitif kalau orang cakap gemuk tapi tidak kupeduli sebab lepas tu makan je macam biasa. Stress je makan, tak stress pun makan hihi... Tapi tak bestlah berat naik, stamina kurang dahla jarang bersenam... Dah tu, takut jugak kesihatan makin tak elok bila berat badan naik. Nanti ada penyakit datang, baru nak menyesalkan, taknaklah gitu.

Jadi, bertekad nak consume Omega ni dengan konsisten sejak bulan 2 lepas. Setiap kali lepas lunch and dinner, telan terus Omega Guard ni. Selain untuk kurangkan kg badan ni haa, nak juga jaga kesihatan... Since Omega boleh membantu mengawal kadar kolesterol, memang tak ragu2 pilih Omega Guard ni.

Alhamdulillah walaupun tak turun pada berat yang diidamkan lagi, tapi so far turun 4 kg dah... ni kalau lebih kawal makan dan bersenam mesti boleh turun lagi. Selain untuk kurangkan berat, mimi perasan kulit pun pinkish dan lebih licin.. In sha Allah lepas dah dapat berat idaman nanti, mimi nak terus jugak amalkan Omega Guard ni, selain untuk mengawal berat badan, untuk kawal kolesterol jugak dan banyak lagi manfaat kesihatan yg lain.



Selain Omega Guard, untuk jaga berat badan mimi consume those supplements jugak, in sha Allah next update Mimi akan ceritakan kebaikan dan kelebihan semua ni ok, yang penting semua ni menyumbang kepada penurunan berat badan mimi hihi, suka!

Omega Guard juga terdapat dalam banyak set- set Shaklee termasuklah

  • Set Anak Pintar
  • Set Kehamilan
  • Set Slimming
  • Set Sendi
  • Set Darah Tinggi
  • Set Kulit Cantik



Awak nak rasa apa yg mimi rasa ni? Bijak sangat kalau beli bulan ni tau sebab tengah PROMO. Beli 1 pun murah, beli 6 lagilah dapat FREE 1, FREE MEMBERSHIP AND FREE VITALEA lagi... nak sembang- sembang lebih jom whatsapp mimi pk ;)

ig: @shaklee_bymimi

whatsapp/ wechat: 019-4135838

fb: syamimi fatin @ sweet ivy style

email: sfatin29@gmail.com


 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI