HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Wednesday, August 5, 2015

Selamat Hari Raya, boleh wish lagi kan? ;)

Assalamualaikum :)

Walaupun dah nak dekat 3 minggu kita beraya, saya still nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ya... hehe kira aci lagi kan nak wish bulan Syawal masih ada lagi belum habis.




Macam mana raya korang, as for me biasalah dah besar ni mana best macam kanak- kanak lagi kan... tapi still dapat duit raya lagi, tu yang seronok haha... lagi satu, of course lah makanan time raya kan... ketupat, lemang, rendang ayam, kuah lodeh, serunding, biskut- biskut raya lagi seronok boleh makan macam- macam kan?


Tapi lepas dah pergi raya rumah orang, open house sana sini mesti risaukan, lemak mula menempel, perut buncit tak selesa kan? dahla makanan raya tinggi kolesterol kan? Jadi, apa nak buat? Apa lagi consume Shaklee laa hehe


Next entry Mimi akan share set slimming Shaklee yang Mimi consume sepanjang berpuasa sampailah dah raya ni ok? Stay tuned!



No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI