HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Sunday, September 6, 2015

7 Sebab Saya Jatuh Cinta dengan ESP

Assalamualaikum smile emoticon

Harini rasa nak sharing kenapa Mimi jatuh cinta dengan ESP ni, my favourite suppliment ever, memang taknak tukar dah!






Sedar tak sedar, hampir 3 tong ESP Shaklee dah Mimi consume... memang totally rasa berpuas hati sangat-sangat dengan perubahan positive pada diri. Mula- mula dulu minum sebab nak rasa lebih bertenaga, time tu student lagi biasalah final year pulak kan sebok kejar date line assignments, siapkan final year project. kadang rasa tak cukup nafas, penat sangat tapi kena jugak buat. Selalu bila pergi lab pagi sampailah ke petang, nak pergi lunch pun macam curi- curi masa jugak so nak cari suppliments yang bukan untuk bertenaga je tapi yang boleh bagi rasa kenyang lama.


Memang alhamdulillah rasa lebih bertenaga dan kenyang, petang baru lunch sekali dinner... jimat untuk student hehe... lepas dah jatuh cinta tu terus ambil sampai sekarang non- stop!



Selain bertenaga dan rasa kenyang, ada lagi kebaikan yang mimi dah rasa dari ESP lepas dah 3 tong pun consume :)



Kalau dulu kulit berjerawat, kini jerawat dah semakin berkurangan dan jarang tumbuh. Bila tumbuh pun cepat sangat kecutnya.
.
Kalau dulu parut jerawat susah nak hilang, ambil masa lah kan. nak sapu bio oil ke apa tak begitu rajin haha and sekarang almost takde kesan parut pada wajah. happy!!

Kalau dulu kulit berminyak gile, boleh goreng telur lagi tambah- tambah time bangun tidur, sekarang kulit kembali normal bangun pagi rasa lembab- lembab gitu heheh

Kalau dulu cepat lapar je kan memanjang nak mengunyah aje kerjanya, mengunyah tu kira wajiblah! sekarang lambat rasa nak lapar tu bila ambil ESP pagi- pagi tu yang berat turun hiks

Pori besar dulu kat muka dah makin mengecil, ni pun penyebab jerawat tau. Mimi ni boleh kata derah jugak so pori memang jelas nampak bila tak pakai bedak and krim. down je rasa...

Kalau dulu ngantuk je rasa time siang, sekarang tak dah sebab ESP bagi energy jugak tau takdelah lesu je.
.
Badan pun maintain aje takdelah naik menggila kalau makan ikut sedap anak tekak, seronok sangat. Yelah perempuan suka makan tapi tak suka berat naik hahaha



Disebabkan semua effect ni lah, mimi jatuh cinta dengan ESP. Terima kasih ESP kerana hadir dalam hidupku heheh serius memang berbaloi, waktu Mimi study dulu pun jimat duit consume ESP ni sebab tahan 2- 3 bulan kot! Dahlah ada banyak khasiat, awesome!



Jadi, awak yang nak ALL IN ONE SUPPLIMENT, Mimi recommend sangat ambil ESP nih, sekarang pun under promo. so sesuai sangat grab sekarang ni sebab harga murah daripada biasa. Expired date pun tahun depan, alang- alang tu buat je stock terus sebab beli 1 memang MURAH, beli 2, 3, 4, 5 lagilah murah! Beli 6 FREE 1 TONG TERUS!






Jom jatuh cinta sama- sama dengan ESP nih!



Dengan pembelian bulan ni Mimi bagi SPECIAL OFFER WITH LOTS OF FREE GIFTS, berminat hubungi Mimi terus ya inshaAllah consultation dan follow up yang baik untuk my dear customers :)


Trusted Shaklee Distributors
Syamimi Fatin
Whatsapp: 019-4135838
Wechat: syamimifatin
Instagram: @shaklee_bymimi
Facebook: Syamimi Fatin and Sweet Ivy Style page

2 comments:

  1. shaklee sy pernah try,,,mmg best..hehe

    btw,
    singgah blogwalking & done follow :)

    ReplyDelete
  2. @wawa ashihara yup shaklee memang terbaik... tq dear :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI