HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Monday, December 7, 2015

Shaklee Collagen Powder untuk Kulit Cantik


Assalamualaikum dearies :)

Harini Mimi nak bercerita pasal 1 produk Shaklee yang disukai ramai untuk kulit yang cun melecun iaitu COLLAGEN POWDER! Hasilnya memang berbaloi dengan harganya. Khusus untuk yang mengalami masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut jerawat, surnburn especially yang aktif bersukan, parut jerawat berlubang, kulit sensitif, kulit terlalu berminyak atau kering atau kulit jenis combination dan yang mengalami masalah kulit kusam serta lain- lain masalah kulit.

Mimi sangat recommend awak semua yang nak hasil superb untuk try Shaklee Collagen Powder kerana bahan- bahan dalam collagen ni sendiri memang awesome! So untuk yang nak hasil cepat dan bersungguh- sungguh nak kulit cantik debom, you have to try this okay? :)

kebaikan kolagen shaklee
Shaklee Collagen Powder ni takde perisa tambahan dan diperbuat dari sisik ikan merah yang tahan lasak dan mempunyai kolagen yang berkualiti tinggi.
Kenapa perlukan kolagen yang TAHAN LASAK? Sebab kolagen merupakan gentian tisu yang mudah rosak dan kendur akibat tindakan tekanan ke atasnya dan bahan kimia.

Sisik ikan merah mampu menahan tekanan dasar laut yang tinggi dan hidup sehingga 5000m di dasar lautan dan bebas dari pencemaran dan sisa toksik. Ia sangat ELASTIK dan mempunyai kadar KELEMBAPAN yang tinggi. Molekulnya halus dan mudah diserap oleh badan.
bahan dalam collagen shaklee
Selain tu, dalam SHAKLEE COLLAGEN POWDER nih, bukan ada kolagen je tau, tapi ia menggabungkan bahan- bahan lain yang bertujuan untuk penyerapan kolagen ke dalam badan, meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan membantu kesihatan dan kecantikan luar dalam.

Bahan selain Sisik ikan Merah dalam Shaklee Collagen POwder:

Probiotik Lactobacillus acidophilus- untuk meningkatkan penyerapan kolagen dalam usus kecil

Ekstrak biji Camellia Japonica- menghidrat dan memberi nutrisi kepasa sel serta melindungi kulit dari radikal bebas. Turut baik untuk menurunkan kadar kolesterol

Ekstrak Pfaffia- penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon dan membuat kulit lembut dan licin

Vitamin C- menggalakkan penghasilan kolagen dan antioksidan penting

B Complex- meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen dan menyokong sistem saraf yang baik

Ekstrak Kulit Kerangan Laut- sumber glucosamine yang penting untuk melicinkan pergerakan sendi

bahan dalam collagen shaklee 2
Gabungan 7 bahan hebat dalam Shaklee Collagen Powder mampu memberi manfaat:
  • memperbaiki tekstur kulit wajah
  • menghilangkan kedutan
  • melembabkan kulit
  • melindungi kulit dari radikal bebas
  • melicin dan melembutkan kulit
  • menegangkan payu dara dan punggung
  • mengurangkan pigmentasi jeragat
  • memberi tenaga
  • membantu pola tidur
  • mengurangkan parut degil & parut berlubang
  • memelihara sendi
  • mengecutkan jerawat
  • menguatkan otot dan tulang
  • menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang
  • memastikan otak sentiasa sihat
  • menyuburkan pertumbuhan rambut, tidak mudah gugur
Lagi best pasal Collagen Shaklee nih, boleh dibuat masker jugak tau! Dah luar dalam pakai inshaAllah awesome lah hasilnya :)

Bulan Disember nih, Mimi buat PROMOSI untuk COLLAGEN POWDER, beli sekotak pun jimat lebih RM50…
Beli 2 kotak LESS lagi 5%
Beli 6 kotak PERCUMA 1 kotak

Dan offer pembelian SHAKLEE COLLAGEN POWDER sebanyak 3 kotak Collagen, anda layak mendapat FREE MEMBERSHIP dan jimat RM80 untuk pendaftran :)

More info, nak order, tanya price dan consultation boleh hubungi Mimi melalui whatsapp dan wechat ye. Next post inshaAllah Mimi update lebih tentang Collagen Shaklee dan testimoni ye, stay tuneeedddd :)

Your Trusted Shaklee Independent Distributor | Syamimi Fatin
Whatsapp | 019-4135838
Wechat | syamimifatin

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI