HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Monday, January 13, 2014

A Sweet Cake :)

So on 11th of Jan, lepas habis second last paper pagi tu... Aktiviti petang memang takde so untuk merehatkan minda kononnya, aku tidur! Little did i know kawan2 buat birthday surprise pukul 6 tu hihi....

Bukak je pintu bilik, terus ada kek kat depan pintu and they sang birthday songs for me... So sweet! And iolls blushing maluuuu dahla baru bangun tido hihi

And ni untuk syida jugak yg birthdaynya sehari selepas aku. Dia yg buat surprise dgn diorang pastu dia pun di surprisekan heee dah 2 kali sambut birthday sama sama. May we becime better in every single aspects in life and graduate this year yeay!!



Here is the cake! Cantikkan?

Sebab ada dress, kasut and beg tu ialah my online shop! So me lah kononnya! Haha :D
Err, friends, dont u know that Sweet Ivy do not sell shoes? Hmm poor u T_T
Kek ni ada tulis ucapan sebenarnya kat side tepi, and baru perasan lepas sal tunjuk gambar kek ni ada my initial haha i like it! NSF :)

So, thank you girlsss kak tiqah, noni, farah, sal, syida, shadai and as untuk ini, love u korang haha. Tak terfikir pulak korang nak celebrate tahun 2014 kan sebab birthday aku tahun 2013 and kita pun busy dgn exams!

*i have signed up Dayre account, oh no! Thought i will slow down updating and mengarut at twitter but i end up sign up Dayre. Found someone punya, a femes blogger laaa and think i want to have this too! Its like a diary la, senang can post from phone. Tapi ni sekarang pun tgh taip kat phone je hihi...

*1 more paper then, free untuk sekejap sangat sebelum focus fyp zzzzz

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI