HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Sunday, July 29, 2012

Jangan sedih dan takut

Assalamualaikum...

just want to share... maybe ada yg dah tahu kan. kalau tak tau mai nak habaq :P
siang tadi kena drive kereta kat tempat ambil lesen setelah dah lama tak duduk kat seat driver tu. tak berapa cekap and tak berapa ingat. sebab tu takut. ketaq tak pasai pasai, and tok cakap ayat ni...



La Takhaf Wa La Tahzan. Innallaha Ma’ana

“Janganlah kamu takut dan janganlah kamu bersedih hati. Sesungguhnya Allah ada bersama kita”




alhamdullillah... :)

Monday, July 16, 2012

cheerful bread pudding

apape 052

haa.. ceria tak? except the raisins laaa… hitam benar haha… notetoself- letak kismis lepas bakar puding bukan sebelum

ini my first puding roti yg buat cara letak je… so, tak perfect la…dulu2 pernah buat puding roti yg roti kena blend tu, makan dengan karamel… tapi dah lupa. yang ni ngada2 saja letak pisang tapi memang sedap, rasa manis buah hikhik,.. ke tak nampak pisang tu? dia camouflage la tu

p/s- motif dah lama tak update tetiba tempek makanan pulak… ini namanya tak tau nak update cemana setelah lama tak berupdate. start engine balik

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI