HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Sunday, July 29, 2012

Jangan sedih dan takut

Assalamualaikum...

just want to share... maybe ada yg dah tahu kan. kalau tak tau mai nak habaq :P
siang tadi kena drive kereta kat tempat ambil lesen setelah dah lama tak duduk kat seat driver tu. tak berapa cekap and tak berapa ingat. sebab tu takut. ketaq tak pasai pasai, and tok cakap ayat ni...



La Takhaf Wa La Tahzan. Innallaha Ma’ana

“Janganlah kamu takut dan janganlah kamu bersedih hati. Sesungguhnya Allah ada bersama kita”




alhamdullillah... :)

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI