HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Monday, May 21, 2012

mysterious masquerade dinner

wah, I should update about this 1 week before. tapi, kalau dasar pemalas memang begitu. merindui blog ini, tapi takde mood nak update, so tukar background blog… ok tak? saya puas hati… simple and nice. puji hasil tangan sendiri pulak.. sungguh tak malu :D

ok, mari mulakan cerita!

dinner ni sebenarnya 12 mei lepas, tapi excitednya perasaan setiap ajk bermula dari entah tak tahu bila… seawal mendaftarkan nama as ajak ke? haha ni first time jadi ajk untuk dinner. seriously, belajar banyak benda. thanks to semua ajk yang sama2 berusaha untuk menjayakan dinner nih. and, thanks jugak to lecturers and students school ti yang datang… thanks support dinner nih. we, committee of this dinner are so glad to get your positive feedbacks. rasa kerja kitorang berbaloi and puas hati sangat. ada cakap this is the best dinner yang dia pernah pergi. terharu ok! ada jugak personally text me and cakap it’s a great nite :)

wah, macam aku je pengarah program, padahal ajk pendaftaran je pun. tapi pening jugak jadi ajk pendaftaran ni, kena deal dengan siapa yang nak pergi and kutip duit. takut bila tiba bab duit, kalau seringgit 2 takpe, ini? pfftt kalau hilang, macam mana? jadi ajk pendaftaran dengan sal, juniors… syafinaz and ain. diorang best, gila2 jugak haha. tapi gambar dengan korang dekat korang punya hp kan… nanti bagi k :D

 

mask                                           577871_440350132659203_100000526599022_1589493_326557508_nsebahagian wishes… mostly, semua nak kawen haha564815_411449012221278_100000685478883_1287255_1640575888_n551836_411449098887936_100000685478883_1287258_1877533185_n547722_411449358887910_100000685478883_1287268_2106313626_n554829_411451875554325_100000685478883_1287316_73216010_n561316_411448672221312_100000685478883_1287249_81140775_nDSC00057dalam surau pun sempat lagi…

dancingsweet tak? haha… lawak je bila ingat balik577093_440373072656909_100000526599022_1589930_1480559957_n2012-05-12 23.17.31535861_411454522220727_100000685478883_1287368_356365082_nantara 3 penggerak utama … yang tengah tu sangat garang ok tapi dia baik :D582100_440373765990173_100000526599022_1589941_1357435315_najk ti nite yang gila2 semuanya 531174_440376929323190_100000526599022_1589997_188007667_nafter dinner, kami buat post mortem sikit… kat straits quay. lawa tempatnya

DSC00060_1

first time pakai lipstik masa dinner nih… selalu lip balm je, jadi saya dah ada 1 lipstik dalam simpanan. kesimpulan yg boleh dibuat, saya tak berapa suka sangat pakai lipstik. ada rasa geli sikit haha…

after all, saya sangat lega and happy dengan dinner nih… lega dah habis, tapi rindu nak buat kerja sama2, practice dance sama2… kenangan semua tu… korang semua memang best! tahniah :D

yang tak berapa bestnya, tak dapat bergambar betul2 dengan wani, syida n sal… masing2 pun sibuk kan… takpe, gambar dengan korang bukan kat dinner nih pun banyak hehe

p/s: gambar yang takde watermark bukan saya punya, dari kamera kawan2…

6 comments:

  1. Comel je, ni sekolah macam ne ye/ confuse lah pula.
    Yang lipstik tu lama2 k bile da biasa, jangan pilih yg moist sgt, huhu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. waa.. kak nana! thanks :)

    merapu, bukan sek, uni la hehe... nape xbole moist?

    ReplyDelete
  4. Entah awak tak biasa lagi ngan lipstick nanti rase melekit, huhu

    ReplyDelete
  5. oo i see.. nk bgi biasa la ni? hehe thanks for the advice :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI