HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Tuesday, May 29, 2012

with my crazy friends :P

assalamualaikum and hello! :D
now, kat rumah sedang bersenang- lenang ni… indah sungguh dunia. balik hari jumaat lagi tapi esok dah nak balik usm :( cepat sungguh masa berlalu. study week minggu depan. memang tak boleh duk rumah laa, tak study le jawabnya hehe…
ok. ni semua gambar2 hang out hari tu dengan kawan2 yg gila2 semuanya :) kitorang setiap sem pun mesti nak jejak seoul garden. macam acara tak rasmi pulak… kononnya, lepaskan stres la kan… ini, more to jalan2 cari makan kot? memang asyik makan je. nak meletop perutku!
malas nak letak caption. so, enjoy the pictures! :D
DSC_0508DSC_0509gilaDSC_0514
DSC_0522DSC_0524DSC_0526
DSC_0542
DSC_0548DSC_0549DSC_0560
DSC_0573DSC_0576DSC_0578DSC_0587DSC_0589DSC_0596DSC_0601DSC_0602DSC_0605DSC_0606
DSC_0610DSC_0619DSC_0620DSC_0627DSC_0638DSC_0639
DSC_0655DSC_0658DSC_0676
DSC_0678DSC_0709DSC_0710
DSC_0725DSC_0729DSC_0747
IMG_0508

one word. H A P P Y :D

2 comments:

  1. Eh yang macam bazaar tue dlm outo city ke? Sumpah tak tahu. Malu nyer nak ngaku oran g sana. Benda nie pun tak tau.

    ReplyDelete
  2. lizzie, haah. yg mcm bazar tu. pg la... byk benda dia jual tau. geram2 je :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI