HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Thursday, December 29, 2011

my twenty :)

assalamualaikum :)

well, today is my birthday. DUA PULUH dah. no more belas2, dah start with puluh2 uhuuu dah tua ahaha takdelah tua pun kan yang penting awet muda. betul ke? betullah! jalan mana2 orang mesti ingat aku nih budak sekolah lagi. mesti tanya tingkatan berapa lah apa. budak sekolah menengah pun panggil saya adik. tak cukup awet muda lagi ke tu? :P

ok habis sesi memuji diri sendiri. next is sesi penghargaan…

firstly, mestilah nak berterima kasih dengan mama and abah. tanpa diorang, takdelah syamimi fatin ini. thanks to both of you, mesti susah nak jaga seorang anak perempuan tunggal yang manja lagi mengada- ngada ini kan? im sorry menyusahkan. thanks untuk segala- galanya tak tersebut sebab banyak sangat. I love both of u…<3

then, my love si cafiq, orang pertama yang wish. gila cekap 1200 am dia call. aku pun tak perasan dah pukul 12 haha… thanks awak… u make my day seriously, thanks nyanyi2 main gitar, senyum je saya hihi. saya buka recording tu sampai tertidur, sweet tak saya? but sorry for today, sorry for being a mengada- ngada birthday girl.. janji tak buat lagi. sayang awak kbye larikkkkkkkkk

thanks yang wish kat fb, lin, ina, dj, husna, fiqa, kak mada, aina (xtau ni siapa but thanks dear) yang wish kat fb ni sure ingat my birthday sebab tak publickan pun tarikh birthday kat situ. takpe, yang penting ikhlas, ingat tak ingat belakang cerita, then kat twitter, mok, mira, kak dot, sal, kak laila, bariqi, ezanidma, aisalinglung(sama birthday! happy birthday jugak!), nabilatanzara. then, yang face to face haaa ni ramai sangat thanks semua. yang wish kat tepi jalan pun ada haha. lawak. yang call, mesej, yang suruh call macam2 lah korang :P

then, thanks to my friendssss yang sajaaaa buat prank petang tadi. korang sangat nakal buli aku!! innocent sungguh aku nih tak terfikir pape pun wuwu… ingat kan aku terselamat dari sebarang prank sebab semua orang sibuk berstudy week… tapi ada jugak rupanya… takpelah kesian kat aku sebab tahun lepas korang prank tak jadi, tahun ni jadi pulak ye haha nasib takde tepung ke telur atau air… alhamdulillah :P

DSC04964

with the next birthday girl yang bajunya kuning tu, syida wong(nama glamor). birthday dia esok..

DSC04962

thanks korang! kek coklat pisang ni sedap sangat sampai habis menjilat jari nyumnyummm I love u all hihi

dan dengan ini saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan happy birthday to rasyidah 30th 12. ingatlah yang kita dah 20 bukan 19 lagi.. semoga kau tak selalu cubit atau pukul aku. sakit tau tak! :p good luck exam. sayang kau

wish untuk diri sendiri: happy birthday syamimi fatin. semoga diberkati, menjadi anak yang solehah, rajin2 study, good luck in your exam tak payah nak stres sangat cepuk kang! makan je tau… sila belajar kalau nak pointer bagusssssss. wake up, pemalas!

p/s: will update about the ‘prank la sangat tu kan’… if ada masa hihi

3 comments:

  1. omo! akk xwish ag. sorry. sees xlupe pon tp bz buat leka. so, happy birthday mimi syg. mgkin kite xrpt mcm dulu sgt sbb desa jauh,mimi ttp adik akk yg 1st kat usm! i love u always laaa. moga pjg umur,diberkati n dirahmati olehNYA SELALU. MOGA BERJAYA DUNIA AKHIRAT. bahagia bersama tersyg. kawen jgn lupe jmput!!!! tke cre! sista eva! :) <3

    ReplyDelete
  2. arghhh...2 hr lps dh igt...
    hr ni bz blk kdh..lp trus..
    dh reda dr c.pox dh...

    epi belated besday..
    hope pjg umo tmmpu n dmurahkn rezeki sll...

    cfq: jgn bdk cengeng ni elok2 noh...

    ReplyDelete
  3. kaktiqa... tq my dear sis..happy to know that im ur 1st sis kat usm! yeay for that heee thanks for the wish.. goodluck exam. sayang akak muah2 ;D

    kaknana... its ok kak, yg penting ikhlas hehe alhamdulillah dh baik dri ckn pox ye? mesti cuti pnjg kn? thnaks for the wish.. doakan mimi for my final k! syg kak nana! ;D

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI