HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Wednesday, December 28, 2011

apa kaitan new zealand dan ombak rindu?

haa… apa kaitannya? sape nak tahu kena baca sampai habis :P (ceh, macam ada je yang hadap sangat nak baca kan?)

minggu lepas dan minggu lepasnya lagi me and my coursemates pergi Chuping, Perlis and Cameron Highland. so, nampak tak lagi kaitannya? kalau tak nampak, maknanya dia tak pernah pergi Chuping and tak tengok cerita ombak rindu.. hehe… chuping sangat cantik, tenang, even panas tapi bila angin datang rasa macam taknak balik. rasa macam angin tu cakap jangan balik jangan balik…haaaa sudah! sejak bila angin boleh cakap entah… hiperbola gila! cakap pun tak guna kalau tak tengok gambar Chuping yang cantik :)

perlis 001

luasssssssssss boleh main golek2 bila penat pun tak habis lagi tempat ni untuk digolek2 (?)

perlis 004

nah ambik lembu yang banyak… excited semua hari tu haha

perlis 009

nah ambik rumah lembu kambing pulak

perlis 013

tengoklah kawan2 saya yang comel ni, seronok angin kuat sangat :D

perlis 047

penghuni2 kandang D haha :P

388499_292661490777682_100001015016984_860451_560883746_n

nah kambing seekor… pergi ni kena buat report pasal lembu kambing semua tapi gambar banyak gambar kami2 je T__T

379438_292668817443616_100001015016984_860524_1068991650_n

ni tempat kegemaran. takpaham kenapa semua orang nak angkat tangan. aku pun sama. oh, nak rasa angin kuat lah!

384894_292672304109934_100001015016984_860567_2074667849_n

Future Food Technologist :) bangga aku dapat duk atas pagar

next is field trip to tempat ombak rindu… iaitu cameron highland… kat sini gambar tak banyak sangat sebab rushing sikit.

cameron highland 007

saya sukaaaaaaaaaa tempat ni :D nak honeymoon sini makan sayur dan teh hari2 boleh? ;P

cameron highland 018

saya sukaaaaaaaaaaa bau tea rasa macam nak letak bau tea dengan daun dia dalam report

384619_296490750394756_100001015016984_870358_796897036_n

382668_296487827061715_100001015016984_870320_1006372309_n

kawan2 snap pic kat tempat lisa surihani cakap kat aaron aziz “u know why? bcoz I love u!” :D

cameron highland 011

gedik je kan cakap tempat ombak rindu padahal sebelum tu macam tak pernah datang sini, bila ombak rindu keluar je teurs cakap ini tempat ombak rindu. kemain.. pastu kawan2 suka teka mana tempat hariz accident.. macam2 T__T nak je letak gambar dalam bus kat sini tapi taboleh sebab kami terlalu gila dalam tu hihi

so, dah habis entri ni, tahu tak apa kaitan new zealand dengan ombak rindu? kalau tak paham2 lagi sukati lah. nak pi study kbye

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI