HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Monday, July 16, 2012

cheerful bread pudding

apape 052

haa.. ceria tak? except the raisins laaa… hitam benar haha… notetoself- letak kismis lepas bakar puding bukan sebelum

ini my first puding roti yg buat cara letak je… so, tak perfect la…dulu2 pernah buat puding roti yg roti kena blend tu, makan dengan karamel… tapi dah lupa. yang ni ngada2 saja letak pisang tapi memang sedap, rasa manis buah hikhik,.. ke tak nampak pisang tu? dia camouflage la tu

p/s- motif dah lama tak update tetiba tempek makanan pulak… ini namanya tak tau nak update cemana setelah lama tak berupdate. start engine balik

2 comments:

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI