HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Saturday, September 17, 2011

semalam di DTSP USM

semalam ingat nak keluar dengan kak tiqah pergi QB tengok movie tapi bangun pun lambat dengan kepala berat n batuk yang tak hilang2 nya… so, malas nak pergi baik duduk bilik je lagipun semalam area Penang nih sure ramai students usm yang berlegar- legar sebab cuti kan… malas nak pening kepala, duduk ke bilik sorang2, jiran sebelah pun tak pergi mana2. so, takdelah sunyi mana

tapi bila malam dia ajak pergi DTSP(dewan Tunku Syed Putra) pergi tengok Malam Apresiasi Siswa 1 Merdeka… persembahan budak2 first year sempena merdeka nih… best jugaklah persembahan diorang bertambah best lagi pengacara dia, Azhar n Mursyid! memang funny n sempoi je! diorang ni pelakon teater, tahun lepas selalu pergi tengok… aku memang suka benda2 seni nih! hehe… so, takkan lepaskan peluang!

students from usm nibong tebal n kelantan pun datang bertanding sama. actually, nak datang dtsp sebab nak tengok perubahan dtsp yang dah diubah suai nih, serius cantik! pentas dia pink purple my fav! seat pun makin best… bila nyanyi lagu usm sama2 ramai2 rasa macam tengah orientasi pun ada padahal dah second year…

then semalam terlupa nak bawak camera memang pandai sangat! geram gila… so, malas nak snap pic persembahan sangat, snap pic sendiri je haha… biasalah camera phone je kan… kalau beli DSLR mesti rajin bawak.. hehe tapi malaslah berat kot!

cats

in pink, husna the next door girl

 

so, overall well done to all desasiswa n tahniah fajar harapan(hantu) yang menang… serius best! well done jugak untuk semua yang terlibat… memang penat gelak tengok persembahan diorang nih… :D

I had a nice day yesterday…

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI